Gündeğer İlkokulu
Gündeğer Köyü Horasan ERZURUM

VİZYON

1.Çevre şartlarını dikkate alarak,elindeki kaynağı en iyi şeklide kullanarak modern eğitim teknolojileri ile donatılmış bir okul olmak 2.Yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan bir eğitim merkezi olmak 3.Okul veli işbirliğinin sürekliliğini sağlayarak eğitimde kaliteyi yakalamak 4.Toplum değerlerine uyan,çevresine duyarlı,sosyal yönü kuvvetli bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak;onların sosyal,kültürel,ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak,yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenimin kalitesini artırmak;eğitim-öğretim programını çevresel faktörleri de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde sunmaktır.

BAŞARILAR

Okulumuzdan kurulduğu yıldan beri birçok önemli kişiler yetiştirmiştir.Bunlar arasında Vali, kaymakam, emniyet müdürü bulunmaktadır.

Tam Gün

Soba

servis var.

okulumuz Horasana 7 km uzaklıkta Erzurum´a 97 km uzaklıktadır.